Kinderwens

Jullie hebben samen een kinderwens en een spannende periode breekt aan! Jullie hopen samen een gezond kindje te mogen verwelkomen en dat kan vragen en onzekerheden met zich meenemen.

Uit onderzoek is gebleken dat de eerste periode in de zwangerschap erg belangrijk is. Veel problemen tijdens de zwangerschap en later in het leven van een kind hebben een oorsprong in de aanleg van het embryo. Een gezonde leefstijl en de juiste adviezen hierover kunnen de omstandigheden waaronder je zwanger wordt en zodoende de zwangerschapsuitkomsten voor jou en je kindje positief beïnvloeden.

Om deze reden ben je van harte welkom op ons kinderwensspreekuur! Je bent natuurlijk ook welkom op ons kinderwensspreekuur als er problemen zijn geweest tijdens je vorige zwangerschap of bevalling.


Kosten

De kosten van het kinderwensconsult worden in sommige gevallen vergoed door de zorgverzekeraar, maar helaas niet altijd.

Omdat wij een goede voorbereiding op een zwangerschap erg belangrijk vinden, bieden wij het kinderwensspreekuur gratis aan voor onze toekomstige cliënten (wanneer dit niet wordt vergoed door je zorgverzekeraar), als je binnen ons werkgebied woonachtig bent.