Overgangs consulent Waalwijk

Door de vermindering van de oestrogeenproductie verandert er tijdens de overgang veel in je lichaam. Je kunt dan last krijgen van overgangsklachten. Dat is erg vervelend, maar overgangsklachten verminderen of zelfs verhelpen is mogelijk.

Samen kunnen we je klachten in kaart te brengen en  kijken naar het verminderen of zelfs verhelpen van je klachten. Ilse Cozijnsen, onze verpleegkundig overgangsconsulente, denkt graag met je mee!


Kosten

De kosten voor een consult bedragen €85,- per uur. Een intake duurt gemiddeld 90 minuten en een vervolg consult 30-45 minuten. Je ontvangt hiervan na afloop een factuur welke je kunt indienen bij de zorgverzekeraar.

Een telefonisch consult bedraagt €20,- (maximaal 15 minuten).

Verzekering

Ilse is aangesloten bij de Vereniging van Overgangsconsulenten, de VVOC. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een consult bij een overgangsconsulente die is aangesloten bij de VVOC geheel of gedeeltelijk indien je aanvullend verzekerd bent. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig om een afspraak te maken. 

Op deze website kun je vinden of jouw zorgverzekeraar onze consulten vergoed. Een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering geeft kosten voor je eigen risico.