Wij zijn Elle!

Wij zijn Elle! Vrouw & Geboortezorg. Een centrum speciaal voor vrouwen. Van jonge bevlogen meiden, kersverse moeders tot aan vrouwen met een schat aan ervaring. Elle! is er voor iedereen! 

Heb je vragen omtrent een onderwerp rondom jouw cyclus of zwangerschap of de overgang? Wij bieden je graag de zorg die bij je past, op een warme en persoonlijke manier. Je kunt laagdrempelig (zonder verwijzing) bij ons terecht met al je vragen. 

Wij zijn er voor jou

Bij Elle! bieden we zorg vóór vrouwen dóór vrouwen. Wij weten wat je doormaakt tijdens de verschillende fases in je leven. We nemen alle tijd en maken samen een zorgplan wat bij jou en je situatie past. 

We hebben een team van deskundige professionals, uiteenlopend van verpleegkundigen, echoscopistes, sekuologe en verloskundigen. Ieder haar eigen kennis en kunde. Omdat we een eerstelijnscentrum zijn kun je zonder verwijzing bij ons terecht. Mocht het zijn dat gepenaliseerde hulp nodig is dan kunnen we je, eventueel in samenspraak met je huisarts, verwijzen naar een specialist.

Carlijn de Geus

Verloskundige

Ilse Cozijnsen

Overgangsconsulent

Rian van Boxtel

Praktijkmanager

Sandra Ansems

Verloskundige & Echoscopiste

Daniëlle de Vries

Verloskundige

Anke van der Aa

Verloskundige

Marjanne Stevens

Verloskundige & echoscopiste

Erin van Riel

Verloskundige & Echoscopiste

Locaties

Wij hebben vijf locaties verspreid over de gemeentes Heusden, Waalwijk en Altena. Je bent van harte welkom bij ons! Uiteraard ook als je wat verder weg woont. Voor het geven van geboortezorg beperken wij ons wel tot bovenstaande gemeentes. 

Je kunt je direct bij ons aanmelden, je hebt hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig. Aanmelden? Klik hier.

 • Nieuwkuijk

  Middelweg 11 5253CE Nieuwkuijk

  Hoofdlocatie

 • Drunen

  Gezondheidscentrum Drunen Tini de Munnikstraat 23 5151 VW Drunen

  Spreekuurlocatie

 • Genderen

  Teisterbaan 1 4265 JS te Genderen

  Spreekuurlocatie

 • Heusden

  Kasteellaan 28-29 5156CJ te Oud-Heusden

  Spreekuurlocatie

 • Waalwijk

  Gezondheidscentrum Olympiapark De Coubertinlaan 14 5143 AB Waalwijk

  Spreekuurlocatie

KWALITEIT

Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwalitatief goede zorg. Je moet er immers op kunnen vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent.

Al onze verloskundigen staan in geschreven in het BIG-register:

Anke van der Aa
Erin van Riel
Sandra Ansems

Daniëlle de Louw
Judith van den Biggelaar
Carlijn Maessen

Alle verloskundigen staan ingeschreven in het kwaliteitsgerister van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen).

Alle echoscopisten zijn ingeschreven in het register Basisechoscopie van de KNOV. De echoscopisten die SEO's maken zijn tevens geregistreerd bij de BEN (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland)

Belangrijk!
Op onze praktijk wordt tijdens de echo’s uiterst aandachtig gekeken naar jullie kindje. Echter, een echo is altijd een momentopname. Als er geen afwijkingen geconstateerd worden tijdens het echoscopisch onderzoek, is dit nooit een garantie dat er geen afwijkingen aanwezig zijn. 

Als er wél bijzonderheden of afwijkingen zichtbaar zijn, zullen we deze aan jullie melden en hierop passend beleid maken. De ervaring leert ons dat de meeste zwangeren informatie willen over mogelijke afwijkingen van hun ongeboren kindje. Wanneer jullie hierover echter niet geïnformeerd willen worden, dan is het verstandig dit voor het echoscopisch onderzoek duidelijk kenbaar te maken aan ons.

Anke van der Aa is geregistreerd lactatiekundige IBCLC

Registratie IBCLC: L-49581

Nederlandse Vereniging Lactatiekunde: 66913

Om het plaatsen van een spiraal vergoed te krijgen van de verzekering moet je als verloskundige op de bekwaamheidslijst van de KNOV staan. Zowel Anke, Judith als Daniëlle staan hier ingeschreven.

STUDENTEN

Wij zijn geschoold tot het begeleiden van studenten en zodoende is onze praktijk een opleidingspraktijk.

Wij begeleiden studenten die de opleiding tot verloskundige volgen. De opleiding tot verloskundige duurt vier jaar, dus je kunt studenten uit elk jaar tegenkomen. Afhankelijk van het opleidingsjaar zal de student steeds meer zelf gaan doen en zullen wij meer toekijken en indien nodig bijsturen. Wij blijven echter te allen tijden verantwoordelijk voor de geleverde zorg!

Je kan de student tegenkomen tijdens spreekuren, de bevallingen en bij de kraamvisites. Mocht je bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een student, dan kun je dit uiteraard aan één van ons doorgeven. Wanneer er een student in onze praktijk aanwezig is, zullen wij dit aan jullie kenbaar maken via sociale media.

BETALINGEN EN VOORWAARDEN

De kosten voor de verloskundige zorg worden betaald door de zorgverzekeraar. Houd er rekening meer dat sommige onderzoeken, zoals echoscopie of bloedonderzoek, wel van je eigen risico afgaat. Voor meer informatie over vergoedingen  kijk in onze app.

PRIVACY

Alles wat je met ons bespreekt tijdens het spreekuur en visites, zal alleen met jouw toestemming met derden worden gedeeld. Als verloskundige hebben wij een beroepsgeheim.  Landelijk worden de gegevens van alle zwangeren bewaard voor het verbeteren van de zorg voor moeder en kind. Dit gebeurt anoniem. Tijdens jouw eerste controle bij de verloskundige vragen wij je hier schriftelijke toestemming voor. Voor meer informatie over privacy kun je ook ons privacystatement lezen. 

KLACHTEN

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent over de begeleiding vanuit onze praktijk en dat je met een goed gevoel terug kijkt op de zorg die je hebt ontvangen. 

Het kan echter onverhoopt toch zo zijn dat je klachten hebt over de verloskundige hulp of over de bejegening die je van ons ontvangen hebt. Om klachten goed af te handelen zijn wij aangesloten bij het Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg.

Heb je een klacht? Klik dan hier om te kijken wat je kunt doen