Ons centrum

Wij zijn Elle! Vrouw & Geboortezorg. Een centrum speciaal voor vrouwen. Van jonge bevlogen meiden, kersverse moeders tot aan vrouwen met een schat aan ervaring. Elle! is er voor iedereen! 

Wij bieden je graag de zorg die bij je past, op een warme en persoonlijke manier. Je kunt laagdrempelig (zonder verwijzing) bij ons terecht met al je vragen. 

 • Female

  Voor vrouwen, dóór vrouwen

 • Clipboard

  Kwalitatief hoogstaande zorg

 • Hand

  Jouw zorgvraag centraal

 • Calendar

  Géén wachtlijsten

 • Location

  Dichtbij huis

 

 

 

Kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwalitatief goede zorg. Je moet er immers op kunnen vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent. Wij zijn aangesloten bij beroepsverenigingen en de daarbij behorende kwaliteitsregisters. Meer informatie hierover vind je op de pagina van onze professionals.

Meet the team

 

 

 

 

 • Office Building

  Hoofdlocatie

  Middelweg 11 5253CE Nieuwkuijk

 • Building

  Gezondheidscentrum Drunen

  Tinie de Munnikstraat 23 5151 VW Drunen

 • Office

  Huisartsenpraktijk Ameedic

  Teisterbaan 1 4265 JS te Genderen

 • Office

  Huisartsenpraktijk Heusden

  Kasteellaan 28-29 5156CJ te Oud-Heusden

 • Office

  Gezondheidscentrum Olympiapark

  De Coubertinlaan 14 5143 AB Waalwijk

STUDENTEN

Wij zijn geschoold tot het begeleiden van studenten en zodoende is onze praktijk een opleidingspraktijk.

Mocht je bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een student, dan kun je dit uiteraard aan één van ons doorgeven. Wanneer er een student in onze praktijk aanwezig is, zullen wij dit kenbaar maken via sociale media.

BETALINGEN EN VOORWAARDEN

De kosten van onze zorgverlening staan vermeld op onze website. Je krijgt na afloop van het consult van ons een factuur. Deze kun je zelf indienen bij de zorgverzekeraar. Het is afhankelijk van je (aanvullende) polis of je de kosten vergoed krijgt.

De kosten voor de verloskundige zorg worden vanuit de basisverzekering betaald door de zorgverzekeraar. Houd er rekening meer dat sommige onderzoeken, zoals echoscopie of bloedonderzoek, wel van je eigen risico afgaat. Voor meer informatie over vergoedingen  kijk in onze app.

PRIVACY

Alles wat je met ons bespreekt valt onder het beroepsgeheim. Wij zullen jouw gegevens nooit met derden delen zonder jouw toestemming. Na je aanmelding ontvang je van ons een privacy en toestemmingsverklaring, daarin leggen we je uit hoe we met je gegevens omgaan en kun je aangeven of je toestemming geeft om je gegevens te delen (met andere zorgverleners). Voor meer informatie kun je ook ons privacystatement lezen. 

KLACHTEN

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent over de begeleiding vanuit onze praktijk en dat je met een goed gevoel terug kijkt op de zorg die je hebt ontvangen. 

Het kan echter onverhoopt toch zo zijn dat je klachten hebt over onze zorg of over de bejegening die je van ons ontvangen hebt. Ons advies is om dit zo snel mogelijk bespreekbaar te maken. Wil je een klacht indienen? Kijk dan op de pagina van de professional waar je een klacht tegen wil indienen naar de klachtenregeling.