Seksuologie

Veel vrouwen hebben vragen en/of problemen op het gebied van seksualiteit. Echter zoekt maar een klein gedeelte hulp omdat veel vrouwen het geen makkelijk onderwerp vinden om over te praten Dat is zonde, want veel problemen zijn goed behandelbaar.

Klachten die je bijvoorbeeld kunt hebben: geen zin (meer) of heftige tegenzin in vrijen; geen opwinding (meer) voelen; problemen om een hoogtepunt (orgasme) te bereiken; pijn bij het vrijen; onmogelijkheid om gemeenschap te hebben (vaginisme). Deze klachten kunnen al langere tijd ontstaan, maar ook verschillende levensfases zoals een zwangerschap en de overgang kunnen een trigger zijn voor het ontstaan van problemen.

Je kunt bij ons terecht voor laagdrempelige en kortdurende gesprekken met betrekking tot je vragen. Het doel van gesprekken is dat jij je seksualiteit weer zo kunt ontdekken en kunt vormgeven dat je het weer als plezier mag ervaren.

Kosten

De kosten voor een consult bedragen €80,- per uur. Een consult duurt gemiddeld 60 minuten. Je ontvangt hiervan na afloop een factuur, deze kun je helaas niet indienen bij je zorgverzekeraar.